Čočka na kyselo podle kuchařské legendy Viléma Vrabce: Voní tymiánem i citronem a takto připravená zachutná všem
Vynikající brokolicové karbanátky: Snadný recept a pečení v horkovzdušné fritéze usnadní přípravu skvělého jídla
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
Merylas uvařila 23. 10. 2019 18:36 Rychlá dvoubarevná buchta s rybízem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 23. 10. 2019 18:36 Rychlá dvoubarevná buchta s rybízem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 23. 10. 2019 18:36 Rychlá dvoubarevná buchta s rybízem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu