Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
MamlajdaD uvařila 30. 3. 2020 18:39 Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře 0 0 Zobrazit detail Na pánev jsem dala přihřát i brambory. Okomentovat
MamlajdaD uvařila 30. 3. 2020 18:39 Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pumpkin spice latte: Podzimní kávový hit připravíte doma za pouhých 22 Kč, v kavárně za něj „vysolíte“ až 150 Kč
Cikánské kuře: Krásně šťavnaté, provoněné bazalkou a pečené v jednom pekáči s brambory je výbornou obměnou klasiky
Pomazánka Palivec podle ČSN z roku 1964: Tvaroh vyšlehaný s pivem potřebuje čas na propojení s feferonkami