Dělnické rodiny před sto lety: Za mzdu 180 korun měsíčně se moc nepořídilo, kilogram masa stál 16 korun, sádla 18 Kčs a pivo 3 Kčs
Z lásky k tradiční kuchyni založily sestry „Recepty od starkej“: Chtěly jsme lidi vrátit do dětství plného skvělých jídel, říkají
Jak se zbavit nepříjemných octomilek? Díky snadnému postupu bude klid do hodinky a už nikdy se mušky neobjeví
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky: Štavnaté jídlo s dokonalou kombinací chutí potřebuje jen minimum času na přípravu
Ztracená vejce podle šéfkuchaře Romana Pauluse: Díky fintě s vidličkou se vám odteď už vždycky povedou
11 foto V centru Prahy se nabízí pečená zmrzlina. Sicilskou specialitu si pochvaluje i moderátor Rey Koranteng