Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
tejaja uvařila 16. 4. 2012 03:57 Rýžový salát s pangasiusem a mozarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 16. 4. 2012 03:57 Rýžový salát s pangasiusem a mozarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 16. 4. 2012 03:56 Rýžový salát s pangasiusem a mozarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 16. 4. 2012 03:56 Rýžový salát s pangasiusem a mozarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 16. 4. 2012 03:56 Rýžový salát s pangasiusem a mozarellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny