Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Eliza uvařila 3. 1. 2010 19:01 Šafránové rizoto se špenátem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 1. 2010 18:40 Šafránové rizoto se špenátem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 1. 2010 18:40 Šafránové rizoto se špenátem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 1. 2010 18:40 Šafránové rizoto se špenátem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Výborná fazolová polévka: Vařené brambory ji dokonale zahustí, klobáska skvěle navoní a smetana báječně zjemní
Peče celá země: Jak na nejslavnější dort maďarských kaváren Dobos? S našimi radami jej zvládnete jako mistři cukráři
Pečená bramborová roláda: Nejlepší je plněná směsí uzeného masa a kysaného zelí, před vysušením ji ochrání pečicí papír a sádlo