Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
maris uvařila 8. 1. 2014 11:31 Salát z batátů / sladkých brambor / s rukolou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 8. 1. 2014 11:31 Salát z batátů / sladkých brambor / s rukolou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 8. 1. 2014 11:31 Salát z batátů / sladkých brambor / s rukolou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Jak dlouho vydrží šlehačka na dortu či zákusku? Otestovali jsme 30 %, 31 %, 33 % a 40 % smetany, výsledek je překvapující
Letem masovým světem: Jak správně vybrat, uchovávat i mrazit vepřové maso? Zachování čerstvosti pomůže obyčejná folie
Jak skladovat mošt, aby vydržel rok i déle? Pomůže nejen mrazák či lednička. Musíte však dbát několika rad, říká odborník