Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
JanaDorazinova uvařila 12. 4. 2012 11:18 Salát z hlávkového zelí, žampionů, jablek a rybího filé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 12. 4. 2012 11:18 Salát z hlávkového zelí, žampionů, jablek a rybího filé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 12. 4. 2012 11:18 Salát z hlávkového zelí, žampionů, jablek a rybího filé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 12. 4. 2012 11:17 Salát z hlávkového zelí, žampionů, jablek a rybího filé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 foto Karlovarské minerální prameny, které léčí: Ochutnat můžete horké Vřídlo, oblíbený pramen Mlýnský i chladnější Štěpánku