Tři dokonalé knedlíky od šéfkuchaře Jana Punčocháře: Karlovarský, pajfálský a hrnkový připravíte z jednoho základu
KVÍZ: Poznáte jídlo už na začátku jeho přípravy? Vyzkoušejte své znalosti a dokažte si, že jste v kuchyni profík
magdalenka uvařil 31. 1. 2016 13:44 Salát z jablek a řapíkatého celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 31. 1. 2016 13:43 Salát z jablek a řapíkatého celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 31. 1. 2016 13:43 Salát z jablek a řapíkatého celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zázračná obilovina teff: Zrnka „trpasličího prosa“ jsou sice malá, ale výživnější než kterákoliv jiná!
Staročeské perníčky: Potřebují med ve správné konzistenci, voňavé koření a dostatek času na odležení, aby byly vláčné
Třené buchty z kynutého těsta chutnají s tvarohem nebo povidly fantasticky, postup je snadný, výsledek skvělý