Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
JanaDorazinova uvařila 12. 3. 2019 23:29 Sekaná bez vajec se smetanou a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 25. 8. 2014 13:54 Sekaná bez vajec se smetanou a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 25. 8. 2014 13:54 Sekaná bez vajec se smetanou a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 25. 8. 2014 13:54 Sekaná bez vajec se smetanou a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej