Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Eliza uvařila 26. 12. 2009 21:54 Silný vývar se zeleninou, nudlemi a dvěma druhy knedlíčků 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 26. 12. 2009 21:53 Silný vývar se zeleninou, nudlemi a dvěma druhy knedlíčků 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 26. 12. 2009 21:53 Silný vývar se zeleninou, nudlemi a dvěma druhy knedlíčků 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Holka u plotny radí: Jak na třený biskupský chlebíček podle Marie-Janků Sandtnerové? Recept z roku 1936 nezklame