Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
spagetka uvařila 3. 12. 2010 18:29 Siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 3. 12. 2010 18:27 Siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem 0 0 Zobrazit detail Před dohotovením Okomentovat
spagetka uvařila 3. 12. 2010 18:27 Siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem 0 0 Zobrazit detail Ingredience Okomentovat
spagetka uvařila 3. 12. 2010 18:27 Siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět pokrmů, které tu byly už před mnoha staletími: Humus z rozmačkané cizrny jedli staří Egypťané, popcorn indiáni
Výborné hrníčkové palačinky jsou báječně jemné a vláčné. Těsto nechte půl hodiny v lednici, budou lépe držet
Co by teď měla jíst princezna Kate? Vydatná jídla, hodně čerstvé zeleniny a oblíbený karamelový pudink nemusí omezovat