Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Jenda1 uvařil 14. 7. 2009 19:14 Skořicová křidýlka 0 0 Zobrazit detail skořicové křidýlka Okomentovat
Jenda1 uvařil 14. 7. 2009 19:13 Skořicová křidýlka 0 0 Zobrazit detail Skořicové křidýlka Okomentovat
25 foto Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský