Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Pejli uvařila 19. 12. 2009 19:47 Škvarkové knedlíčky do cibulačky 0 0 Zobrazit detail v hrnci Okomentovat
Pejli uvařila 19. 12. 2009 19:45 Škvarkové knedlíčky do cibulačky 0 0 Zobrazit detail ingrdience Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 19. 12. 2009 19:39 Škvarkové knedlíčky do cibulačky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lososový tatarák výborně dochutí kopr, kapary i crème fraîche. A připravit se dá snadno i z uzené ryby
Cuketové pesto s česnekem, sýrem a olivovým olejem skvěle dochutí těstoviny i maso. Příprava je snadná