Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Kaczik uvařila 22. 7. 2013 14:24 Slaná karamelová omáčka... s palačinkami a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 22. 7. 2013 14:23 Slaná karamelová omáčka... s palačinkami a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 22. 7. 2013 14:21 Slaná karamelová omáčka... s palačinkami a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kurkuma jako koření i pro léčení: Mírní záněty, zlepšuje paměť a skvěle chutná. Při užívání je ale potřeba opatrnost
Staročeské zelňáky: Na křupavé slané placky z kysaného zelí a brambor stačí jen pár ingrediencí a jsou snadné na přípravu