Šéfkuchař pražské restaurace Bruxx radí, jak na ty nejlepší hranolky: Zásadní je krátké předvaření a dvojí smažení, říká
Největšími nepřáteli jahod jsou sucho, plíseň a slimáci. Správnou péčí a osvědčenými tipy lze hrozbám předejít
mika59 uvařila 3. 10. 2019 14:40 "Smažák" ze dvou druhů sýrů a zeleného pepře 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 3. 10. 2019 14:40 "Smažák" ze dvou druhů sýrů a zeleného pepře 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 3. 10. 2019 14:40 "Smažák" ze dvou druhů sýrů a zeleného pepře 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Moon pies aneb Měsíční koláčky: Křehké americké sušenkové sendviče s náplní nadýchanou jak obláček připravíte i doma
8 foto Sušenky z ovesných vloček s borůvkami podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a lákavá fialová poleva je snadná a rychlá