V kuchyni vždy otevřeno
20. 7. 2017 Historie a zajímavosti
Andrea, dlouhodobá přispěvatelka stovek oblíbených receptů na Topreceptech.cz a autorka foodblogu V kuchyni vždy otevřeno, který sleduje přes 36 tisíc fanoušků, vydala svoji první tištěnou kuchařku.
Andrea, dlouhodobá přispěvatelka stovek oblíbených receptů na Topreceptech.cz a autorka foodblogu V kuchyni vždy otevřeno, který sleduje přes 36 tisíc fanoušků, vydala svoji první tištěnou kuchařku. Na 368 stranách najdete bezmála 300 receptů pro každý den, které vždy doprovází autorské barevné fotografie.
Obsáhlá kniha je určena pro široké publikum napříč generacemi. Inspiraci pro každodenní vaření zde najdou začátečníci i zkušené kuchařky a určitě i muži. Osvědčené recepty z dostupných čerstvých surovin nejsou nijak komplikované a postupy jsou srozumitelně rozepsané. Nechybí tipy na tradiční česká jídla, ale v knize zabrousíte i do kuchyní Asie či Středomoří.
Kuchařka je velmi přehledně rozdělena do 19 kapitol od předkrmů, přes jídla z jednoho pekáčku, snadné recepty, polévky, saláty, druhy mas, těstoviny, zeleninové pokrmy, pomazánky, moučníky a dezerty až po zavařování.
Pokud vás den za dnem nenapadá, co zrovna vařit, stačí zalistovat a určitě si vyberete.
Každý by měl tuto knihu doma mít, protože jak praví klasik Jan Werich:
"Kdo nemá čas se najíst,
ale né jen tak ledačeho,
aby byl naplněnej,
najíst se dobře a dobrot,
ten je u mě vůl,
protože se šidí o báječné zážitky."
Kuchařku můžete objednat přímo u autorky na blogu, která vám ji podepíše i s věnováním a dostanete k ní malý dárek. Jinak kniha je k dostání ve všech knihkupectvích a eshopech v Čechách i na Slovensku.
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit skvělou vajíčkovou pomazánku, tentokrát bez majonézy
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 2 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 2 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Fit salát
Přidáno před 14 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 19 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Přečtěte si Zobrazit více
Václavky jsou houby podzimu. Potřebují důkladně povařit a jsou skvělé do gulášů i k zavařování
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Jak se připravuje vaječný likér? Kromě základní verze vyzkoušejte i karamelovou, vanilkovou či kávovou příchuť
Komentáře
24. 7. 2017 19:22
24. 7. 2017 19:04
24. 7. 2017 19:02
23. 7. 2017 13:12
23. 7. 2017 09:08