Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Proč vyštipovat tyčková rajčata a jak to správně provést: Stačí znát pár triků a odměnou vám budou luxusní plody
dextra uvařil 6. 7. 2009 17:00 Smažené maso a sýr v kari těstíčku 0 0 Zobrazit detail Smažené maso a sýr v kari těstíčku Okomentovat
Co udělat se zelenými rajčaty? Usmažte je, dejte do papírových pytlíků s jablky, nebo je naložte i s kořením
Crack pie: Aby máslem vonící kultovní koláč z amerického Milkbaru byl správně lepkavý a vláčný, je nutné dodržet jeden zásadní trik