Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Jana Pá uvařila 7. 2. 2013 16:23 Smažený rybí filet s bylinkovým osvěžením 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bibinka uvařila 7. 2. 2013 12:49 Smažený rybí filet s bylinkovým osvěžením 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bibinka uvařila 7. 2. 2013 12:49 Smažený rybí filet s bylinkovým osvěžením 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bibinka uvařila 7. 2. 2013 12:49 Smažený rybí filet s bylinkovým osvěžením 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Medvědí česnek a jak jej nejlépe uchovat: Připravte si pesto, česnekové máslo nebo mražené bylinkové kostky
Szegedinský guláš: Vydatné jídlo s kysaným zelím skvěle zasytí, pro dokonalou chuť je důležité přidat správné koření