Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
danielle72 uvařila 20. 7. 2013 13:47 Smetanová krémová zmrzlina se spoustou čokolády 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 20. 7. 2013 13:45 Smetanová krémová zmrzlina se spoustou čokolády 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 20. 7. 2013 13:45 Smetanová krémová zmrzlina se spoustou čokolády 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 20. 7. 2013 13:45 Smetanová krémová zmrzlina se spoustou čokolády 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 20. 7. 2013 13:44 Smetanová krémová zmrzlina se spoustou čokolády 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Posvícenská mětýnka z Kouřimi: Sladký závin podle receptu ze skanzenu voní skořicí a mákem a chutná skvěle
Pečeme s Ivou: Upečte si se mnou škvarkové rohlíčky! Voňavé škvarkovníčky vždy zmizí ze stolu bleskovou rychlostí