Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Gabina uvařila 25. 3. 2020 22:12 Smetanová pizza s brambory a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 28. 2. 2020 14:47 Smetanová pizza s brambory a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
18 foto Češi v zahraničí: V řecké taverně si dejte jehněčí, olivový olej kupujte jen ve skle a pozor na směsi tzatziki, radí Kateřina Panou