Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
cathleen uvařila 28. 1. 2017 19:37 Smetanový tvaroh s jablkem, banánem a brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Lněný chléb ze dvou druhů mouky potěší rodinu i návštěvy. Na přípravu je navíc snadný!
Holka u plotny radí: Jak na božský krém do cukroví pro lenochy? Základ ze dvou surovin připravíte do 5 minut, dochucení je na vás
Rajská omáčka, klasika české kuchyně! Vymysleli ji Italové, z naší úpravy by ale zřejmě byli na větvi