Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Angel 666 uvařila 20. 4. 2015 13:28 Šneky s červenou cibulí a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Před upečením Okomentovat
Angel 666 uvařila 20. 4. 2015 13:27 Šneky s červenou cibulí a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 20. 4. 2015 13:27 Šneky s červenou cibulí a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 20. 4. 2015 13:27 Šneky s červenou cibulí a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šéfkuchař legendárního hotelu Pupp: Tento bramborový salát naši hosté milují. Kouzlem skvělé chuti je správně uvařené vajíčko
Klasický dort českých cukráren Harlekýn: Nadýchaný jako obláček je díky sněhu z bílků, typickou chuť dodá pařížská šlehačka