Svůj podnik otevřel v Praze přede dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Angel 666 uvařila 20. 4. 2015 13:28 Šneky s červenou cibulí a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Před upečením Okomentovat
Angel 666 uvařila 20. 4. 2015 13:27 Šneky s červenou cibulí a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 20. 4. 2015 13:27 Šneky s červenou cibulí a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 20. 4. 2015 13:27 Šneky s červenou cibulí a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sedm tipů, jak ušetřit v kuchyni: Vyplatí se poschoďové pečení, využívání zbytkového tepla i rychlovarná konvice