Zájezdní hostinec U Jiskrů zabodoval v Ano, šéfe!: Restaurace, kterou dává Pohlreich za příklad, u něj ale dříve neuspěla
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
mysulka uvařila 31. 5. 2015 17:33 Šneky z kynutého bramborového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 31. 5. 2015 17:33 Šneky z kynutého bramborového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 31. 5. 2015 17:32 Šneky z kynutého bramborového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 31. 5. 2015 17:32 Šneky z kynutého bramborového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 31. 5. 2015 17:32 Šneky z kynutého bramborového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zámečtí kuřecí rarášci: Kousky kuřete obalené v nadýchaném pivním těstíčku jsou usmažené za chvíli a chutnají božsky
Koláč z cukety je úžasně vláčný a lehce nadýchaný, přitom tak snadný. Nejlepší je z mladé cukety, starší se musí předem upravit