Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Johanka128 uvařila 11. 10. 2015 10:31 Snídaňové muffinky (omeletové vaječné) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 11. 10. 2015 10:31 Snídaňové muffinky (omeletové vaječné) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 11. 10. 2015 10:31 Snídaňové muffinky (omeletové vaječné) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Camembert se dříve dával jako válečný příděl, dnes z něj podle našeho receptu uděláte fantastický smažák