Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
tejaja uvařila 24. 1. 2016 14:09 Špagetová dýně se žampiónovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 24. 1. 2016 14:08 Špagetová dýně se žampiónovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 24. 1. 2016 14:08 Špagetová dýně se žampiónovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 „nejštíhlejších“ příloh pro rok 2022: Dejte si grusetky, brokolici s parmazánem nebo cuketové citronové špagety!