Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
eurka uvařila 16. 9. 2011 09:35 Špaldová bábovka s mákem a vlašskými ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
eurka uvařila 16. 9. 2011 09:35 Špaldová bábovka s mákem a vlašskými ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit ten nejlepší slaný závin se zelím: Chuti pomůže klobáska nebo uzené, příprava zelí se neobjede bez jednoho kroku