Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Veronika.Hrozna uvařila 12. 1. 2020 11:44 Srnčí guláš ze Žitného ostrova 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Veronika.Hrozna uvařila 12. 1. 2020 11:44 Srnčí guláš ze Žitného ostrova 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Veronika.Hrozna uvařila 12. 1. 2020 11:44 Srnčí guláš ze Žitného ostrova 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Na jídle se dá hodně ušetřit. Kde koupíte 3 kila zeleniny za 25 Kč a jak získáte večeři z restaurace za pár korun?