Už nastal čas marmelády? Kdy slepovat linecké, aby do Vánoc krásně změklo a zároveň zůstalo křehké a sladké akorát
Iva Hüttnerová vaří na Vánoce buřtguláš pro celou rodinu: Mám jeden fígl, proč dětem a vnukům tak chutná, prozrazuje herečka
Šlehačkové cukroví zachrání Vánoce: Křehké, nadýchané a neodolatelné kousky jen ze tří surovin jsou ihned měkké
Semy.cz uvařila 7. 2. 2009 19:33 Steak na víně s bylinkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Steak na víně s bylinkovým máslem Okomentovat
Semy.cz uvařila 7. 2. 2009 19:33 Steak na víně s bylinkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Steak na víně s bylinkovým máslem Okomentovat
Omáčka z hub dušených na pivu je jednoduchá a skvěle chutná: Má říz po česneku a budete si ji chtít přidat
Krvavá bába neboli Švajnfest: Krkonošský bramborák ze zabijačky má jednu netradiční přísadu, která jej i zajímavě obarví