Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
mika59 uvařila 21. 3. 2020 20:43 Šťouchačky, které se dají jíst jen tak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 21. 3. 2020 20:43 Šťouchačky, které se dají jíst jen tak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky