Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
JanaDorazinova uvařila 10. 11. 2019 23:59 Šťouchané brambory se škvarky, jitrnice se zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JANA62 uvařila 3. 2. 2013 08:27 Šťouchané brambory se škvarky, jitrnice se zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JANA62 uvařila 3. 2. 2013 08:27 Šťouchané brambory se škvarky, jitrnice se zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JANA62 uvařila 3. 2. 2013 08:27 Šťouchané brambory se škvarky, jitrnice se zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť