Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
Koubkova uvařila 31. 7. 2012 12:01 Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 11. 7. 2012 11:43 Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 11. 7. 2012 11:43 Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 11. 7. 2012 11:42 Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co dělat, aby se knedlíky během vaření nerozpadly? Sázkou na jistotu je vaření na páře, ve vodě pak pomůže malý trik
Holka u plotny radí: Jak na perníčky, které jsou hned měkké? Univerzální těsto se hodí na Mikuláše, Vánoce i na jiné svátky
8 foto Gastro výlet: Mandloňové sady v Hustopečích nedaleko Brna lákají na sběr čerstvých mandlí i ochutnání mandlovky