Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
1974andrea uvařila 2. 11. 2011 12:21 Studená omáčka z papriky k pečeným masům apod. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 2. 11. 2011 12:21 Studená omáčka z papriky k pečeným masům apod. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 2. 11. 2011 12:21 Studená omáčka z papriky k pečeným masům apod. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí kečup podle finalisty MasterChef Česko Kuby: Voní skořicí a lehce připálenými rajčaty, hotový je do hodiny
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na domácí pařížskou šlehačku: Díky jedné ingredienci skvěle drží tvar a chutná božsky