KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Ivetakucera uvařila 12. 6. 2013 18:08 Svěží tvarohovo-smetanový krém s jahodami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivetakucera uvařila 12. 6. 2013 18:08 Svěží tvarohovo-smetanový krém s jahodami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šéfkuchař Lukáš Neckář poradil, jak vylepšit českou „čínu“ a nabídl recept na kung-pao: Vše je o správné kombinaci omáček, říká
Jak na vláčnou tvarohovou bábovku? Díky triku „3x10“ bude krásně nadýchaná a perfektně ji vyklopíme z formy
Video Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého