Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Marie Svarcova uvařila 15. 8. 2019 12:31 Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 8. 2019 12:31 Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 8. 2019 12:31 Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 8. 2019 12:31 Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 8. 2019 12:31 Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Královské chutě: Vévoda Filip měl mlsný jazýček a občas i sám vařil. Takhle si připravoval snídani s žampiony
Kančí kýta pečená na kořenové zelenině se šípkovou omáčkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 nikisek96 120 min