Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Marie Svarcova uvařila 15. 8. 2019 12:31 Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 8. 2019 12:31 Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 8. 2019 12:31 Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 8. 2019 12:31 Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 8. 2019 12:31 Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Úžasná čokoládová pěna jen ze tří ingrediencí. Tomuto nadýchanému dezertu nikdo neodolá a příprava zabere pár minut
Pikantní dršťková polévka: Díky chilli papričce krásně zahřeje a dostatek česneku jí dá ten správný hospodský říz