Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Marie Svarcova uvařila 15. 8. 2019 12:31 Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 8. 2019 12:31 Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 8. 2019 12:31 Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 8. 2019 12:31 Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 8. 2019 12:31 Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Soutěžte s The ChilliDoctorem a vyhrajte dárkové sady. Nadělujte slzy v očích pod stromečkem. Darujte chilli dárky!
Video Jak na pečené kuře podle Romana Staši: Použijte hodně soli i másla a nebojte se ani sójovky, radí vítěz MasterChefa