Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Drahos z kamene uvařil 16. 8. 2015 10:17 Tagliatelle, vepřové a parmazán 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 16. 8. 2015 10:17 Tagliatelle, vepřové a parmazán 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 16. 8. 2015 10:17 Tagliatelle, vepřové a parmazán 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
38 foto Legendární lahůdkářství Zlatý Kříž opět otevřelo: Tradiční chlebíček stojí 49 Kč, v nabídce je ale i verze vepřo-knedlo-zelo