Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Drahos z kamene uvařil 16. 8. 2015 10:17 Tagliatelle, vepřové a parmazán 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 16. 8. 2015 10:17 Tagliatelle, vepřové a parmazán 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 16. 8. 2015 10:17 Tagliatelle, vepřové a parmazán 0 0 Zobrazit detail Okomentovat