Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Drahos z kamene uvařil 16. 8. 2015 10:17 Tagliatelle, vepřové a parmazán 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 16. 8. 2015 10:17 Tagliatelle, vepřové a parmazán 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 16. 8. 2015 10:17 Tagliatelle, vepřové a parmazán 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Masarykovo cukroví voní oříšky a doslova se rozplývá na jazyku. Je přitom jednoduché, jen ořechy je třeba předem připravit