Tagliatelle, vepřové a parmazán

Drahos z kamene Kuchař: Drahos z kamene

Doba přípravy: 45min 4 porce Vepřové maso 1 názor

Suroviny

1 kg vepřového masa
tagliatelle
Parmazán
cibule
sladká paprika
sůl
pepř
hladká mouka
voda
kukuřice
fazolové lusky žluté
fazolové lusky zelené
hrášek
máslo
vývar
česnek
hlíva ustřičná
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova, přidáme hlívu ústřičnou. Přisypeme papriku, přidáme očištěné, na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl, pepř, česnek, podlijeme vývarem a dusíme.

  2. Když je maso měkké, zahustíme ho moukou a vodou a povaříme.

  3. Zeleninu připravíme na pánvi. Rozehřejeme máslo, přidáme zeleninu (fazolové lusky zelené, žluté, kukuřici, hrášek), posolíme a trochu opepříme.

  4. V jiném hrnci uvaříme tagliatelle. Nakonec posypeme parmazánem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tagliatelle, vepřové a parmazán

Tématické fráze: tagliatelle s vepřovým masem tagliatete s vepřovým parmazán v receptu tagliatelle s kuřecím masem a zelená fazolky tagliatelle s parmazánem vepřové s parmazánem vepřové maso s parmezánem tagliatelle s pestem kuřecím masem fazolky parmezánem vepřové kostky s tagliatelle tagliatelle s vepřového masa vepřové maso s parmazánem tagliatelle s vepřovým masem a zeleninou sypané parmezánem tagliatele s veprovym masem recept na tagliatelle s vepřovým masem tagliatelle veprove s parmezán tagliatele s vepřové maso recepty recept z parmazánu parmezán vepřové maso recepty tagliatelle s masem