Třené buchty z kynutého těsta chutnají s tvarohem nebo povidly fantasticky, postup je snadný, výsledek skvělý
Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
dzungila uvařila 19. 5. 2015 19:24 Taštičky s brynzou, podávané s dušeným hlávkovým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 19. 5. 2015 19:24 Taštičky s brynzou, podávané s dušeným hlávkovým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 19. 5. 2015 19:24 Taštičky s brynzou, podávané s dušeným hlávkovým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá dokonalou žemlovku na plech. S tvarohem a rumem chutná božsky!
Zeleninová směs naložená v soli: Přes 2 kg výborného základu do polévek a omáček připravíte za necelých 70 Kč