Jak na dokonalou drobenku na koláče: Poměr 2:1:1 funguje perfektně, ale vyplatí se znát ještě pár fíglů
Kam vyrazit v Praze na nejlepší ovocné knedlíky: Na Vinohradech chutnají jako od babičky, parádní dělají i v Dejvicích
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
veganotic uvařila 23. 8. 2015 19:49 Tempehové "krabí" koláčky s remuládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
8 foto Odpalované těsto podle Josefa Maršálka: Vodu a olej vyměňte za mléko s máslem. Chuť bude nesrovnatelně lepší, radí cukrář