Country pečený bůček na kysaném zelí: Dokonale sladěná chuť dozlatova pečeného masa s kysaným zelím nemá chybu
Nekynuté koláčky ze tří ingrediencí: Jsou úžasně vláčné, skvěle chutnají s povidly a zvládnete je udělat za chviličku
Retro okénko: Vanilkový Mixar byl za 2,70 Kčs. Používal se na výrobu zmrzliny a koktejlů a děti jej jedly rovnou ze sáčku
pazderka83 uvařila 15. 4. 2020 17:18 Těstovinové spirálky s pórkem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 29. 3. 2011 13:28 Těstovinové spirálky s pórkem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 29. 3. 2011 13:27 Těstovinové spirálky s pórkem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Netroufáte si na velikonoční kynutý mazanec? Připravte si ten tvarohový. Je snadný, rychlý a chutná výborně
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Oblíbené retro jídlo v novém kabátku: Kuře s broskví Koko vylepšila netradiční omáčkou a plátky eidamu nahradila jinou ingrediencí