Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Amy.Stoker7 uvařil 19. 6. 2013 07:03 Těstovinový salát se sedmikráskou - vegan 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak nahradit víno při vaření? Nejlepší je použít vinný ocet nebo ovocný džus, výraznou chuť zajistí i worcesterská omáčka
13 foto Buchty po ránu: Pusinky s rybízem a růží podle Josefa Maršálka. Nadýchaný sladký recept oživí svatbu i jakoukoliv jinou oslavu