Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
maris uvařila 3. 12. 2015 16:20 Těstoviny penne s vinnou klobásou a kaštany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 3. 12. 2015 16:02 Těstoviny penne s vinnou klobásou a kaštany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 3. 12. 2015 16:02 Těstoviny penne s vinnou klobásou a kaštany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čočková polévka s klobásou a bramborami: Klobáska ji skvěle ochutí, brambory zahustí, hlavně nás ale zasytí i báječně zahřeje
Novoroční jídelní zvyky a pověry: Čočka přináší blahobyt, s kuřecími pokrmy odletí štěstí, humr vás zavede do minulosti
10 nejoblíbenějších asijských specialit: Připravte si čínskou křehkou kachnu, vietnamskou polévku phở bò i japonské sushi!