Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
lenka-k uvařila 9. 5. 2016 17:59 Těstoviny s tuňákem a kukuřicí 0 0 Zobrazit detail suroviny Okomentovat
lenka-k uvařila 9. 5. 2016 17:59 Těstoviny s tuňákem a kukuřicí 0 0 Zobrazit detail Těstoviny s tuňákem a kukuřicí Okomentovat
Jak správně skladovat nasbírané houby? Mykolog Petr Souček vysvětluje, co udělat už v lese a proč nemrazit houby bez povaření
Šťouchané brambory: Jednoduchá klasika s osmaženou křupavou cibulkou a čerstvými bylinkami chutná fantasticky