Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
isindy uvařila 27. 12. 2010 21:10 Thajské fenyklové nudle s kuřecími kousky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 27. 12. 2010 20:52 Thajské fenyklové nudle s kuřecími kousky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 27. 12. 2010 20:52 Thajské fenyklové nudle s kuřecími kousky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto „Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
17 foto Borůvkové koláče od finalistky Peče celá země Terezy: Voní máslem, ovocem i rumem, nadchnou skvělou drobenkou