Linecké těsto podle receptu 3 : 2 : 1 se vždycky povede: Nejoblíbenější cukroví tak zvládnou upéct i děti
Cukroví z cukrovinek: Tatrankové pracny chutnají jako slavné oplatky a jíst je můžete hned po upečení
Husarské koláčky s marmeládou: Voňavé cukroví z křehkého těsta voní vanilkou a oříšky a snadno se dělá
Jaroslav Hulka uvařil 22. 1. 2016 10:01 Toast - banán s chilli papričkou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaroslav Hulka uvařil 22. 1. 2016 10:01 Toast - banán s chilli papričkou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Staročeské vopelky s povidlovou náplní se opékají nasucho. Krásně vláčné zůstanou díky potření sádlem ihned po upečení
Dokonalé bramborové krokety: Aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé, musí se hlavně správně smažit