Rýže nebo těstovina? Orzo se hodí k omáčkám i do salátů a je uvařené raz dva. V této krémové verzi je nepřekonatelné
Křupavé fazolové rohlíky z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa ukázala, jak na pečivo bez mouky, ale se skvělou chutí
Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Susa uvařila 20. 1. 2016 11:06 Toast s medovou hruškou, žervé a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Herec Pavel Nový prozradil, proč nesmí vařit, když je doma manželka, i co přidává do rajské omáčky, aby byla vynikající
Jak na luxusní šunkofleky: Šťavnatost zajistí dost vajec i správný druh masa, o křupavou kůrku se postará sýr
Dorset apple cake: Anglický jablečný koláč se skořicí je nadýchaný a krásně vláčný, snadno ho připraví i začátečník