Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Johanka128 uvařila 2. 9. 2016 20:28 Tofu rizoto s červenou a zelenou paprikou (v jedné pánvičce) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 2. 9. 2016 20:28 Tofu rizoto s červenou a zelenou paprikou (v jedné pánvičce) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Langoš podle Laďky Něrgešové: Stačí jenom čtyři ingredience a nechci slyšet výmluvy, říká moderátorka
Jak na ten nejlepší bešamel, základ všech omáček: Dokonalý recept podle Julie Child se vždycky povede