Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Bibinka uvařila 7. 8. 2011 19:18 Topinky s pomazánkou 0 0 Zobrazit detail upečené topinky... Okomentovat
Bibinka uvařila 7. 8. 2011 19:18 Topinky s pomazánkou 0 0 Zobrazit detail Topinky s pomazánkou Okomentovat
5 foto Holka u plotny radí: Jak na čokoládou polévané linecké ve tvaru čajových sáčků? S přípravou pomůže foto návod
Rozmrazit maso, aby nebylo zdraví škodlivé, není složité: Je však třeba se vyhnout chybám, které děláme skoro všichni