Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Merylas uvařila 19. 7. 2011 21:31 Tvarohové muffiny s rybízem pečené v remosce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 19. 7. 2011 21:31 Tvarohové muffiny s rybízem pečené v remosce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 19. 7. 2011 21:31 Tvarohové muffiny s rybízem pečené v remosce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak nahradit dětem lepek v běžných potravinách? Místo strouhanky lze použít kukuřičné lupínky, omáčky zahustí zelenina
Věnec mrváň z kynutého těsta se dříve pekl ke všem svátečním příležitostem. Voní ořechy a rozinkami a vrátí nás do minulosti
Pečeme s Ivou: Přesto, že se venku ujímá své vlády zima, nechte svůj domov kvést a vonět - upečte si se mnou šípkové růženky!