Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
mirca75 uvařila 18. 6. 2010 18:36 Tymiánová kuřecí stehna se zeleninovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Po upečení Okomentovat
mirca75 uvařila 18. 6. 2010 18:35 Tymiánová kuřecí stehna se zeleninovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 18. 6. 2010 18:34 Tymiánová kuřecí stehna se zeleninovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Tymiánové kuřecí maso ..... Okomentovat
isindy uvařila 10. 6. 2010 21:44 Tymiánová kuřecí stehna se zeleninovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sladká školní svačinka podle Jamieho Olivera: Sušenky z ovesných vloček voní skořicí a děti si je zamilují
12 foto Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Lovecký superúplněk nabízí změnu jídelníčku: Býkům prospějí dýně, Lvi by měli ubrat masa, aby se cítili lépe