Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Dooga uvařil 5. 5. 2015 19:43 Tyrolské špenátové knedlíky 0 0 Zobrazit detail Vše smícháme Okomentovat
Dooga uvařil 5. 5. 2015 19:43 Tyrolské špenátové knedlíky 0 0 Zobrazit detail a tvarujeme knedlíčky Okomentovat
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Jak na kokosky, které jsou hned měkké: Cukrářka Andrea z Hliněné bašty nám poskytla svůj léty prověřený recept